VRAGEN
Laten we beginnen met de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan het contactformulier of stuur een mail events@subcultures.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord. 

Wat is een Escape Room?
Laat je als team vrienden, familie of collega’s (2 tot 8 personen) opsluiten in een ruimte vol geheimen. Gebruik al je zintuigen om puzzels te kraken en op tijd weer te ontsnappen.

Kunnen we spelen met meerdere teams?
Tuurlijk! We hebben één unieke escape room, zodat je niet tegelijk kunt spelen, maar wel na elkaar. In samenwerking met Spellenwinkel Subcultures bieden we een programma met een origineel bordspel naar keuze (we adviseren graag), drankjes en snacks. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Kunnen kids meespelen in mijn team?
Jazeker, we ontvangen graag familie-teams. Het spel is kids-proof (10+) en waarschijnlijk zijn ze erg goed in het spel.

Kunnen kids alleen spelen?
Helaas niet. Het spel is kids-proof, maar we willen graag dat een volwassene actief deelneemt aan een spel met spelers jonger dan 16 jaar.

Mogen we vooraf of tijdens de het spel alcohol/drugs gebruiken?
Het spel gaat niet samen met alcohol of drugs. Onder invloed weigeren we je zelfs de toegang. Wanneer bij aanvang van het spel de host twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de host het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie. Achteraf kunnen jullie natuurlijk wat gaan drinken om de ervaring te vieren!

Kunnen we met meer mensen spelen dan we voor geboekt hebben?
Jazeker, maar bedenk dat 8 het maximale aantal spelers is. We waarderen het wanneer je ons vooraf informeert. Je kunt vooraf of bij aankomst betalen voor de extra speler(s).

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Annuleren is (ook voor individuele spelers) niet mogelijk. Wel kun je éénmalig zonder extra kosten de volledige reservering verplaatsen tot 3 dagen (72 uur) van te voren. Dit kan via het e-mailadres: realadventuregame@subcultures.nl. Zie onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik reserveren voor een tijd die niet beschikbaar is in de agenda?
Stuur ons je voorkeur via het contactformulier of mail en we doen ons best om dit mogelijk te maken.

Kan ik een last minute boeking te maken?
Ben je voor korte tijd in Utrecht en wil je onze Escape Room spelen? Maar is er geen tijd slot beschikbaar? Neem dan contact op en wij proberen iets te regelen. We ontvangen graag (escape room) toeristen, dat zijn we zelf ook.

Help! Ik heb jullie Escape Room gespeeld en wil meer…
Dat is leuk om te horen, kijk eens op deze websites voor een overzicht van Escape Rooms in Nederland en het buitenland:
escapetalk.nl
www.escaperoomsnederland.nl

Voor bedrijven en ontwerpers: kunnen we samenwerken?
De afgelopen jaren hebben we vele succesvolle real adventure games gemaakt voor entertainment en business. We ontwerpen leuke en spannende fysieke games die teamwork, communicatie en creativiteit, maar ook kritisch denken, aandacht voor detail en lateraal denken vereisen. Wil je met ons samenwerken? Lets get in touch.

Kan ik bij jullie werken als gamemaster?
We zijn altijd op zoek naar goede gamemasters. Over welke kwaliteiten moet je beschikken? Storytelling ( je moet mensen mee kunnen nemen in een avontuur), Zelfredzaamheid (mocht er een onderdeel van het spel niet werken, dan is het belangrijk dat je zelf een oplossing kunt bedenken), Betrouwbaarheid  (je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de spelervaring). Do you have what it takes? Stuur ons dan een mail.

1 + 4 =

Ben jij klaar voor The Queen?