TEAMPUZZZZZEL
Doe de Escape Room Training! 
Teams kunnen geweldige resultaten bereiken. Ze zijn in staat complexe problemen op te lossen. Maar hoe kom je als team zover? Hoe word je een bijzonder team? 

De teamuitdaging van dit moment zijn escape rooms. In deze training speel je een escape room en leer je hoe je met elkaar een super bijzonder team kunt worden. Duik in het raadsel rondom Beatrice Taylor. Wat ontdek je over jezelf en jouw team als je in de Escape Room haar geheim wilt doorgronden? Ieder team is uniek, zo ook de training.

Duur training: 1 dagdeel
Groepsgrootte: 5-16 deelnemers

Wil je de training boeken? Let’s get in touch.

BIJEN ALS SLEUTEL VOOR EEN BIJZONDER TEAM
Wie weleens nadrukkelijk op een bijenzwerm heeft gelet, ontdekt al snel dat bijen zonder supervisie werken. En toch doet elke bij wat hij moet doen. Bijen werken op een fantastische manier samen. Wat is hun geheim? In deze interactieve training ontdek je hoe bijen op een zelforganiserende wijze samenwerken. Je leert deze ontdekkingen (nog meer) toe te passen op jouw eigen team.

RESULTAAT
Na deze training:
★ Hebben de teamleden ervaren hoe zij samenwerken binnen het team
★ Hebben de teamleden inzicht in de dynamiek van het team
★ Weten de teamleden op welk gebied ontwikkel mogelijkheden liggen
★ Hebben de teamleden een fantastische teambeleving in de escape room

TRAINER ALEXANDRA MARIS
De veelzijdige Alexandra Maris heeft haar sporen verdiend in de zorg- en welzijnssector en kent daarom de actuele ontwikkelingen als geen ander. Belangrijker nog: ze weet wat voor impact het op mensen heeft. De vrijwilligers, de zorg- en welzijnsmedewerkers, het middenkader en het management. Dat maakt Van A naar B trainingen relevant voor alle lagen van de organisatie.

Met Van A naar B trainingen ga je al gauw de diepte in. Binnen de groep is er volop ruimte voor het individu: je mag je gezien weten. De modules met creatieve werkvormen zorgen er bovendien voor dat je echt wat zult beleven!